Kapsalon

  1. Quality treatments
  2. Eco-tech concept
  3. 100% natuurlijk

Kapsalon

Aangezien haren onze onmiskenbare passie zijn en blijven, spreekt het voor zich dat u ook bij ons terecht kunt als kapsalon. Haren knippen, brushen, kleuren/mechen of het plaatsen van een permanent is een kolfje naar onze hand.

Wat betreft advies omtrent welk kapsel het best bij u past, of hoe u uw haren het best verzorgt bent u bij ons ook aan het juiste adres. Spring gerust eens binnen voor een vrijblijvende kennismaking.

Wenst u graag de nodige discretie of afzondering bij het behandelen of knippen van uw haren, dan kan dat ook in een van onze discrete loges. U krijgt een persoonlijke service op maat.

Bekijk de prijslijst

Meer info? Contacteer ons

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer(*)

Uw bericht

Ons concept

pruiken-tulbandjes

Pruiken

Soms is haaruitval maar een tijdelijk probleem, bijvoorbeeld bij een chemo kuur, In dat geval kan een pruik of een tulband ook een oplossing bieden.

haarwerken

Haarwerken

Velen onder u krijgen vroeg of laat met haarverlies te maken. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Wij analyseren en bieden u een oplossing.

trenzen

Trenzen

Trenzen zijn de nieuwste trend qua haarverlengingen. In tegenstelling tot extensions beschadigen ze uw eigen haren niet. Kijk hier voor de voordelen.

haarwerken

Tulbandjes

Als alternatief voor je pruik bieden wij je tulbandjes van verschillende merken. Zij verbergen elk haarprobleem (alopecia, volledige of gedeeltelijke kaalheid, …) ongeacht de oorzaak.

Chiqu’a: veelzijdig in haarwerken

VERTROUWEN ALS BELANGRIJKSTE TROEF

Het belangrijkste aspect in ons verhaal is het vertrouwen tussen de client en de haarspecialist. U kan bij ons dan ook ontvangen worden in alle discretie. We stellen u op uw gemak en garanderen u een oplossing voor uw specifieke vraag. Onze veelzijdigheid maakt dat wij praktisch elk haarprobleem buitenspel kunnen zetten.

“Mensen met haarproblemen terug laten schitteren, dat is wat we doen!”

Haarspecialiste Nele Claessens beschikt over een schat aan ervaring en is reeds meer dan 10 jaar actief in het vak. “Wanneer u een tijd als haarspecialiste werkt, beseft u als geen ander hoe persoonlijk en belangrijk ieders kapsel voor hem/haar is. Mensen met haarproblemen hebben het soms moeilijk om zich goed in hun vel te voelen. Wij laten hen weer schitteren” aldus Nele.