Haarwerken

 

 1. Quality treatments
 2. Eco-tech concept
 3. 100% natuurlijk

Wat kunnen we voor u doen?

Velen onder u krijgen vroeg of laat met haarverlies te maken. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De belangrijkste oorzaak is erfelijke aanleg. Maar ook aandoeningen zoals alopecia of het gebruik van medicijnen, bestraling, brandwonden, stress, hormoonontregeling en ouderdom kunnen leiden tot (tijdelijke) haaruitval.
Natuurlijk gaat er niets boven het gevoel van eigen haar. Toch biedt een haarwerk of een haartoevoeging een prima alternatief. U herstelt uw natuurlijke haren en kunt weer aan alles meedoen ook al is het regenachtig en winderig weer.

Bekijk de prijslijst van haarwerken
Standaard haarwerken OptiVolume
Standaard haarwerken Vrouwen
Standaard haarwerken Mannen

Geholpen in 4 stappen

 1. In een informatief gesprek leggen wij alle mogelijkheden uit en beantwoorden wij al uw vragen. Dit gesprek is volledig vrijblijvend;
 2. Daarna meten we de mal op en leggen we alle eigenschappen van het haarwerk vast op basis van uw wensen en behoeften. Daarna wordt het haarwerk door ons gemaakt;
 3. Wanneer het haarwerk klaar is, maken we een nieuwe afspraak om het vast te zetten en te knippen in de snit die u wenst;
 4. Enkele weken later nodigen we u uit voor een na-controle. Er wordt dan gecorrigeerd waar nodig.

Meer info? Contacteer ons

Had u graag meer info over onze haarwerken, of wenst u een vrijblijvend gesprek over hoe we u kunnen verder helpen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

UNIEKE ABONNEMENTSFORMULE

U kan bij ons ook genieten van een haarwerk-abonnement, dit is uniek in België. U betaalt per maand voor je haarwerk en de correcties. Zo spreidt u de kost en bespaart u gemiddeld tot 20%!
Wat mag u van ons verwachten:

 • 2 haarwerken op maat
 • het op- en afzetten gedurende het hele jaar
 • een haarwerkbewaring service voor uw tweede haarwerk
 • verzorging van het haarwerk in bewaring
 • A-kwaliteit Remy haar
 • mogelijkheid tot het uitbreiden van het abonnement met opties van brushing of kleuring

Ons concept

pruiken-tulbandjes

Pruiken

Soms is haaruitval maar een tijdelijk probleem, bijvoorbeeld bij een chemo kuur, In dat geval kan een pruik of een tulband ook een oplossing bieden.

trenzen

Trenzen

Trenzen zijn de nieuwste trend qua haarverlengingen. In tegenstelling tot extensions beschadigen ze uw eigen haren niet. Kijk hier voor de voordelen.

haarwerken

Tulbandjes

Als alternatief voor je pruik bieden wij je tulbandjes van verschillende merken. Zij verbergen elk haarprobleem (alopecia, volledige of gedeeltelijke kaalheid, …) ongeacht de oorzaak.

Chiqu’a: veelzijdig in haarwerken

VERTROUWEN ALS BELANGRIJKSTE TROEF

Het belangrijkste aspect in ons verhaal is het vertrouwen tussen de client en de haarspecialist. U kan bij ons dan ook ontvangen worden in alle discretie. We stellen u op uw gemak en garanderen u een oplossing voor uw specifieke vraag. Onze veelzijdigheid maakt dat wij praktisch elk haarprobleem buitenspel kunnen zetten.

“Mensen met haarproblemen terug laten schitteren, dat is wat we doen!”

Haarspecialiste Nele Claessens beschikt over een schat aan ervaring en is reeds meer dan 10 jaar actief in het vak. “Wanneer u een tijd als haarspecialiste werkt, beseft u als geen ander hoe persoonlijk en belangrijk ieders kapsel voor hem/haar is. Mensen met haarproblemen hebben het soms moeilijk om zich goed in hun vel te voelen. Wij laten hen weer schitteren” aldus Nele.