Trenzen

Trenzen

Maak kennis met de nieuwste trend in haarverlengingen: trenzen. Trenzen worden via microbuisjes aan het haar bevestigd waardoor ze het haar niet beschadigen in tegenstelling tot extensions. U kan kiezen tussen verschillende kwaliteiten van haar en de kleur wordt aan de hand van een staaltje van uw eigen haar gekozen, zodat deze identiek zal zijn. Hierdoor zal u een perfect aansluitende haaraanvulling krijgen.
De verzorgingsproducten van Clinique Du Cheveu zorgen voor een optimale verzorging van uw trenzen.

Bekijk de prijslijst
Bekijk de catalogus

Voordelen

  1. beschadigt of trekt het eigen haar niet uit
  2. wanneer het meegegroeid is met het haar kan het eenvoudig terug worden aangetrokken in het kapsalon;
  3. trenzen kan u, indien gewenst, laten verwijderen om ze achteraf terug in te zetten. Dit gebeurt meestal na een drietal maanden.

Meer info? Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons concept

pruiken-tulbandjes

Pruiken

Soms is haaruitval maar een tijdelijk probleem, bijvoorbeeld bij een chemo kuur, In dat geval kan een pruik of een tulband ook een oplossing bieden.

haarwerken

Haarwerken

Velen onder u krijgen vroeg of laat met haarverlies te maken. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Wij analyseren en bieden u een oplossing.

haarwerken

Tulbandjes

Als alternatief voor je pruik bieden wij je tulbandjes van verschillende merken. Zij verbergen elk haarprobleem (alopecia, volledige of gedeeltelijke kaalheid, …) ongeacht de oorzaak.

Chiqu’a: veelzijdig in haarwerken

VERTROUWEN ALS BELANGRIJKSTE TROEF

Het belangrijkste aspect in ons verhaal is het vertrouwen tussen de client en de haarspecialist. U kan bij ons dan ook ontvangen worden in alle discretie. We stellen u op uw gemak en garanderen u een oplossing voor uw specifieke vraag. Onze veelzijdigheid maakt dat wij praktisch elk haarprobleem buitenspel kunnen zetten.

“Mensen met haarproblemen terug laten schitteren, dat is wat we doen!”

Haarspecialiste Nele Claessens beschikt over een schat aan ervaring en is reeds meer dan 10 jaar actief in het vak. “Wanneer u een tijd als haarspecialiste werkt, beseft u als geen ander hoe persoonlijk en belangrijk ieders kapsel voor hem/haar is. Mensen met haarproblemen hebben het soms moeilijk om zich goed in hun vel te voelen. Wij laten hen weer schitteren” aldus Nele.