Pruiken

Soms is haaruitval enkel tijdelijk bijvoorbeeld bij een chemo kuur, en is de investering in een maathaarwerk te groot voor de relatief korte duur.
In dat geval is een pruik de geknipte oplossing.

Pruiken

Ons team van pruikenspecialisten kan u de ideale pruik aanbieden. Dankzij de ‘Dermafix’-technologie is uw haarprothese comfortabel, mooi, licht en blijft ze stevig zitten. Het is een revolutionair concept, waarbij de bevestiging op uw huid of haar gebeurt door thermocontact met antislip- en antibacterieel materiaal. Gedaan dus met de tape of lijm!

Afspraken gebeuren met de gewenste discretie in 1 van onze aparte loges. Het is aan te raden een eerste afspraak te maken nog voor u het haar verliest, zodat we de juiste kleur en het juiste model kunnen bepalen. Het pruikje wordt gratis gereserveerd en bijgehouden tot u het nodig heeft.

Het gamma is ook zeer betaalbaar: 3 modellen in meerdere kleuren komen aan € 180,het bedrag dat iedereen volledig terug betaald krijgt door de mutualiteit. Zo kost het pruikje u niets!

Bekijk de prijslijst
Catalogus NJ Santé Beauté
Catalogus Henry Margu

Meer info? Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons concept

haarwerken

Tulbandjes

Als alternatief voor je pruik bieden wij je tulbandjes van verschillende merken. Zij verbergen elk haarprobleem (alopecia, volledige of gedeeltelijke kaalheid, …) ongeacht de oorzaak.

haarwerken

Haarwerken

Velen onder u krijgen vroeg of laat met haarverlies te maken. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Wij analyseren en bieden u een oplossing.

trenzen

Trenzen

Trenzen zijn de nieuwste trend qua haarverlengingen. In tegenstelling tot extensions beschadigen ze uw eigen haren niet. Kijk hier voor de voordelen.

Chiqu’a: veelzijdig in haarwerken

VERTROUWEN ALS BELANGRIJKSTE TROEF

Het belangrijkste aspect in ons verhaal is het vertrouwen tussen de client en de haarspecialist. U kan bij ons dan ook ontvangen worden in alle discretie. We stellen u op uw gemak en garanderen u een oplossing voor uw specifieke vraag. Onze veelzijdigheid maakt dat wij praktisch elk haarprobleem buitenspel kunnen zetten.

“Mensen met haarproblemen terug laten schitteren, dat is wat we doen!”

Haarspecialiste Nele Claessens beschikt over een schat aan ervaring en is reeds meer dan 10 jaar actief in het vak. “Wanneer u een tijd als haarspecialiste werkt, beseft u als geen ander hoe persoonlijk en belangrijk ieders kapsel voor hem/haar is. Mensen met haarproblemen hebben het soms moeilijk om zich goed in hun vel te voelen. Wij laten hen weer schitteren” aldus Nele.