Pruiken en tulbandjes

Soms is haaruitval enkel tijdelijk bijvoorbeeld bij een chemo kuur, en is de investering in een maathaarwerk te groot voor de relatief korte duur.
In dat geval is een pruik of een tulband een geknipte oplossing.

Pruiken

Ons team van pruikenspecialisten kan u de ideale pruik aanbieden. Dankzij de ‘Dermafix’-technologie is uw haarprothese comfortabel, mooi, licht en blijft ze stevig zitten. Het is een revolutionair concept, waarbij de bevestiging op uw huid of haar gebeurt door thermocontact met antislip- en antibacterieel materiaal. Gedaan dus met de tape of lijm!

Afspraken gebeuren met de gewenste discretie in 1 van onze aparte loges. Het is aan te raden een eerste afspraak te maken nog voor u het haar verliest, zodat we de juiste kleur en het juiste model kunnen bepalen. Het pruikje wordt gratis gereserveerd en bijgehouden tot u het nodig heeft.

Het gamma is ook zeer betaalbaar: 3 modellen in meerdere kleuren komen aan € 180,het bedrag dat iedereen volledig terug betaald krijgt door de mutualiteit. Zo kost het pruikje u niets!

Bekijk de prijslijst
Catalogus NJ Santé Beauté
Catalogus Henry Margu

Tulbandjes

Als alternatief voor je pruik bieden wij je tulbandjes van verschillende merken. Zij verbergen elk haarprobleem (alopecia, volledige of gedeeltelijke kaalheid, …) ongeacht de oorzaak. Wij bieden je trendy modellen zodat je dag & nacht jezelf kan zijn. Ter aanvulling kan je ook een verwijderbare pony gebruiken (haarlokken) om de indruk van echt haar te geven.

De aangeboden modellen zijn licht en gemaakt van antibacteriële stoffen (katoen, linnen, zijde, …). De tulbanden beschikken over een technologie die de temperatuur regelt voor nog meer comfort.

Van deze modellen hebben we altijd een grote voorraad op stock en in ons centraal magazijn hebben we er altijd nog meer.

Bekijk de richtprijs
Nieuwe catalogus
Huidige collectie catalogus
Collectie katoenen tulbandjes catalogus
Collectie tulbandjes van bamboe catalogus

Meer info? Contacteer ons

[contact-form-7 id=”5″ title=”pruiken”]

Ons aanbod

haarwerken

Haarwerken

Velen onder u krijgen vroeg of laat met haarverlies te maken. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Wij analyseren en bieden u een oplossing.

trenzen

Trenzen

Trenzen zijn de nieuwste trend qua haarverlengingen. In tegenstelling tot extensions beschadigen ze uw eigen haren niet. Kijk hier voor de voordelen.

ecaille

Kapsalon

Breng een bezoekje aan ons kapsalon voor een hernieuwde look.

Chiqu’a: veelzijdig in haarwerken

VERTROUWEN ALS BELANGRIJKSTE TROEF

Het belangrijkste aspect in ons verhaal is het vertrouwen tussen de client en de haarspecialist. U kan bij ons dan ook ontvangen worden in alle discretie. We stellen u op uw gemak en garanderen u een oplossing voor uw specifieke vraag. Onze veelzijdigheid maakt dat wij praktisch elk haarprobleem buitenspel kunnen zetten.

“Mensen met haarproblemen terug laten schitteren, dat is wat we doen!”

Haarspecialiste Nele Claessens beschikt over een schat aan ervaring en is reeds meer dan 10 jaar actief in het vak. “Wanneer u een tijd als haarspecialiste werkt, beseft u als geen ander hoe persoonlijk en belangrijk ieders kapsel voor hem/haar is. Mensen met haarproblemen hebben het soms moeilijk om zich goed in hun vel te voelen. Wij laten hen weer schitteren” aldus Nele.