Ga voor professionele producten!

Futloos haar, haar dat snel vet wordt, ontembaar haar,… Allemaal problemen waarvoor geen enkel product een oplossing biedt. Of toch? Vergeet de goedkope flesjes en tast iets dieper in je portemonnee, ga voor professionele haarproducten die wél doen wat ze beloven.

Toegegeven, professionele haarproducten nemen een grotere hap uit je budget. Maar geloof me vrij, ze werken écht. Waarom is iedereen anders fan van dat net-terug-van-de-kapper-haar? Professionele producten beginnen bij de basis: een goede shampoo en conditioner voor stralend en zijdezacht haar, masker & serum om beschadiging tegen te gaan en een wijd gamma aan styling- en finishingproducten om je haren tot in de puntjes af te werken.

Het grootste verschil tussen onze producten en de goedkopere varianten zit in de hoeveelheid siliconen en het alcoholpercentage. Professionele producten bevatten –in tegenstelling tot de goedkopere variant- vaak verzorgende oliën of siliconen die water doorlaten. Synthetische siliconen zorgen er immers voor dat het haar tijdelijk wordt opgevuld en dik aanvoelt. Maar, synthetische siliconen zijn niet oplosbaar met water waardoor het laagje telkens dikker wordt en het de haren gaat verstikken. Resultaat: een vettere hoofdhuid en zwaardere haren.

Naast synthetische siliconen is het alcoholpercentage vaak een boosdoener. De alcohol in onze producten is van veel betere kwaliteit waardoor het je haren minder snel uitdroogt. Bovendien zijn onze professionele producten veel geconcentreerder, waardoor je er veel minder van nodig hebt.

Welke producten het best bij specifiek jouw haren passen? Daar komen wij je graag een handje mee helpen. We geven je graag raad over wat jouw haren nodig hebben en hoe je het beste eindresultaat kan bekomen. Stel je voor, nooit meer een bad hair day. Dat klinkt toch goed, niet?